Unlimited SIM

Echt onbeperkt internet binnen NL

Geen limieten

Geen snelheidsverminderingen

Unlimited SIM

Internet zonder dag limiet gebruiken

De Business Unlimited sim van Proviced is een 4G data only simkaart met onbeperkt internet* voor de zakelijke gebruiker. We bieden de Business Unlimited in 2 modules aan: NL only en EU. In tegenstelling tot de fair use policies die bijna alle andere providers hanteren, bevat de Business Unlimited sim geen restrictie op snelheid. De sim wordt niet afgeknepen, waardoor altijd dezelfde 4G/4G+ snelheid van toepassing is. Ook als u een terabyte per maand verbruikt.
Het voordeel van de Business Unlimited sim van Proviced is dat onbeperkt internet gemakkelijk en flexibel overal in Nederland en Europa beschikbaar is. De sim beschikt over een hoge dekkingsgraad en is daarom ideaal voor buitengebieden waar de internetsnelheid via vaste verbindingen langzaam of niet toereikend is. Daarnaast is de Business Unlimited sim perfect als tijdelijke oplossing om de lange levertijd van uw glasvezelverbinding te overbruggen of voor tijdelijke toepassingen zoals festivals, beurzen, congressen en andere evenementen.

Voorloopverbinding

Zakelijke glasvezelverbindingen voor bedrijven kennen vaak een lange levertijd van gemiddeld 3 tot 6 maanden. De Business Unlimited sim met module NL leent zich uitstekend als voorloopverbinding van glasvezel, doordat de simkaart uitgerust is met onbeperkte data. Met deze sim bent u binnen 24 uur online. Naast deze sim only variant biedt Proviced ook Tijdelijk Zakelijk Internet, een plug and play totaaloplossing.

 • Onbeperkt 4G data
 • Maandelijks opzegbaar
 • Binnen 24 uur online

Buitengebied internet

Werkt u in een buitengebied en wilt u toch verzekerd zijn van snel een stabiel internet? Dan is de Business Unlimited sim perfect voor u. Buitengebieden kenmerken zich door slechte internetverbindingen via vaste internetlijnen. De Business Unlimited sim biedt hier uitkomst door de hoge dekkingsgraad.

 • Altijd verzekerd van het sterkte netwerk
 • Onbeperkt 4G data
 • Maandelijks opzegbaar

Evenementen internet

De Business Unlimited sim van Proviced is uitermate geschikt is voor evenementen. Wij bieden onbeperkt internet voor uw evenement. Tevens is het mogelijk om meerdere onbeperkt simkaarten tegelijk in te zetten, zodat sims worden gestapeld. Op deze manier kunnen veel mensen tegelijkertijd een snelle internetsnelheid ervaren tijdens uw festival, congres of beurs.

 • Onbeperkt 4G data
 • 4G/4G+ voor een groot aantal gebruikers
 • Dag- en weekbundels beschikbaar

Recreatie internet

De Business Unlimited sim van Proviced is uitermate geschikt voor bungalowparken en campings in Nederland en Europa. Met deze sim profiteren uw gasten tijdens hun vakantie van het gebruik van onbeperkt internet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om films en series te streamen.

 • Onbeperkt internet
 • 4G/4G+ voor een groot aantal gebruikers
 • Seizoensgebonden oplossingen mogelijk

Internet op de bouw

Met de Business Unlimited sim van Proviced heeft u internet op uw bouwplaats op basis van een flexibele 4G oplossing. Hierdoor bent u niet afhankelijk van vaste internetverbindingen met lange looptijden. Bovendien biedt de Business Unlimited sim écht snel internet, zodat u tijdens de bouw kunt beschikken over de juiste snelheden.

 • Flexibele duur contract
 • Snel 4G internet
 • Onbeperkt 4G internet

With plentiful shortcodes to ease your workflow, LeadEngine is meant to simplify the website building experience. Welcome your visitors with elegance and flexibility.

LeadEngine is a fully packed practical tool of premium built and design. Thus is great for rising undefined businesses looking for a specific customers market.
Premium Unlimited NL - 12 maanden
145,00
/ maand
Bundel: Onbeperkt / maand
Nederland Only
Non Steered
Bestellen

Opzoek naar onbeperkt internet voor uw project of klant?

Neem contact met ons op en ontvang meer informatie over alle uitgebreide mogelijkheden
  Tijdelijk internet huren voor bij u op kantoor, beschikbaar vanaf één maand

  Tijdelijk internet huren
  Lees meer over onze tablet sim en bedrijfsbundels