Alle werknemers in één pool

Enorme snelheden door slimme roaming

Overal en altijd verbonden

Tablet SIM

Tablet sim voor uw hele organisatie

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een tablet om hun processen eenvoudiger of efficiënter te maken. Door het handzame formaat en de mogelijkheden in combinatie met internet en software, kan een tablet in bijna ieder proces van echte meerwaarde zijn. Zo worden tablets bij garages gebruikt om auto’s uit te lezen, in de horeca om bestellingen op te nemen en in de zorg om patiëntinformatie op te halen. Waar tablets voorheen nog beperkt waren tot het gebruik van WIFI, zijn de nieuwe 4G Tablets nog flexibeler in te zetten.
Met de Proviced 4G Tablet sim bent u niet meer afhankelijk van de wifi van de klant of gebonden aan uw eigen netwerk. Met deze sim beschikken al uw tablets overal in de EU over een eigen mobiele verbinding.

Groepsbundel / monitoring / beheer

De Proviced 4G Tablet sim is samengesteld voor de zakelijke markt. Met deze simkaart is het mogelijk om uw databundel te delen met alle tablet sims binnen uw bedrijf. Alle simkaarten zijn binnen onze beheerportal te monitoren en beheren. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in de looptijden, de totale bundel en het daadwerkelijke verbruik. Daarnaast is het mogelijk waarschuwingen en limieten in te stellen, zodat u geen hoge buitenbundelkosten hoeft te betalen. De Proviced 4G Tablet sim is dus een kostenefficiënte oplossing die specifieker op uw bedrijfsactiviteiten is afgestemd.

Veilig 4G internet

Veilig omgaan met klantgegevens of bedrijfsgevoelige informatie is voor ieder bedrijf van groot belang. Toch komt het vaak voor dat apparaten aan onbeveiligde verbindingen worden gekoppeld, waardoor uw bedrijf risico loopt. Met de Proviced 4G Tablet sim is dat verleden tijd. De tablet sim maakt gebruik van een beveiligde VPN-verbinding, waardoor uw gegevens beschermd zijn tegen externe dreigingen.
De Proviced 4G Tablet Sim biedt een perfecte oplossing voor uw bedrijf. Alle bundels worden met elkaar gedeeld en vormen zo één grote bedrijfsbundel.
Beschik altijd en overal over een eigen beveiligde 4G verbinding, wees nooit meer afhankelijk van de internetverbinding van anderen en bescherm uw bedrijf tegen de risico’s van openbare verbindingen.
Tablet SIM (Sim Only)

Bestel de Sim only Tablet Sim en beschik binnen 24 uur over een werkende simkaart voor uw bedrijf.

Tablet Zakelijk Lease

Bent u opzoek naar een combinatie van een tablet en simkaart voor zakelijk gebruik maar wilt u niet direct alle kosten dragen. Vraag naar de mogelijkheden voor zakelijk tablet lease.

Tablet Zakelijk aanschaf

Proviced biedt een groot assortiment aan tablets voor zakelijke toepassingen. Maak gebruik van de combinatie korting van de tablet met simkaart.

1 GB - NL Only
6,50
/ maand
Bundel: 1 GB / maand
Gepooled
T-Mobile Zakelijk SIM
T-Mobile netwerk in Nederland
Alleen in Nederland te gebruiken
Enorm lage prijs
Bestellen
5 GB - NL Only
12,50
/ maand
Bundel: 5 GB / maand
Gepooled
T-Mobile Zakelijk SIM
T-Mobile netwerk in Nederland
Alleen in Nederland te gebruiken
Enorm lage prijs
Bestellen
1 GB - EU
11,00
/ maand
Bundel: 1 GB /maand
Gepooled
Whitelabel Smart SIM
KPN netwerk in Nederland
Het hele jaar lang te gebruiken binnen de EU
Inclusief VPN verbinding
Bestellen
5 GB - EU
18,50
/ maand
Bundel: 5 GB /maand
Gepooled
Whitelabel Smart SIM
KPN netwerk in Nederland
Het hele jaar lang te gebruiken binnen de EU
Inclusief VPN verbinding
Bestellen
Een groot aantal simkaarten, project of specifieke wensen?
Ga met ons in gesprek en ontvang een advies op maat.

    Onder uw eigen merk de tablet SIM leveren?

    Tablet SIM resellen
    Lees meer over onze Smart SIM functionaliteiten.