Security SIM

Camera SIM

Alarm SIM

Security SIM

4G Security SIM

Met Proviced security bieden wij een veilige en betrouwbare oplossing voor onder andere meldkamers, bouwbedrijven en beveiligingsbedrijven. Wij bieden Proviced security aan in twee varianten, de camera sim en de alarm sim. De sims die bij camera’s gebruikt worden gebruiken gemiddeld een stuk meer data, soms wel meerdere GB’s terwijl het bij alarm doormeldingen vaak maar gaat om enkele MB’s. Bij het product Proviced Security staan veiligheid en zekerheid centraal.
Dit waarborgen we door deze sims te voorzien van vaste IP-adressen en VPN-verbindingen. Met Proviced Security beheert u al uw simkaarten in een portaal, zodat u altijd en overal inzicht heeft in uw producten en verbruik. Daarnaast vormen de data simkaarten samen 1 grote datapool, zodat u hoog dataverbruik met laag dataverbruik kunt verrekenen.

Camera sim

De camera sim is geschikt voor beveiligingscamera’s op bijvoorbeeld bouwplaatsen en bedrijventerreinen. Bij Proviced profiteert u van vaste IP-adressen die standaard meegeleverd worden op onze camera sim, waardoor u op afstand live mee kunt kijken op de camera. Tevens is de sim op afstand te benaderen, waardoor er altijd sim management kan worden toegepast. Met de camera sim van Proviced bent u daarom verzekerd van een optimale beveiliging.

Alarm sim

De alarm sim van Proviced zijn uitermate geschikt voor alarmsystemen in woonhuizen , kantoorpanden en bedrijfsgebouwen. Onze alarm sim is uitgerust met 2 netwerken, zodat er altijd dekking is in geval van nood. Ook beschikt deze sim over een op maat gemaakte portal, zodat alle informatie zoals dataverbruik en kosten real time inzichtelijk is. Tevens kunt u uw simkaarten op afstand labelen, activeren en deactiveren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
Alarm SIM
3,50
/ maand
Bundel: 5 MB /maand
Gepooled
Whitelabel eSim
KPN & T-Mobile op één simkaart in NL
Volledige monitoring en beheer
Te gebruiken binnen de EU
Bestellen
Camera SIM
25,00
/ maand
Bundel: 5 GB / maand
Gepooled
Whitelabel Smart SIM
KPN netwerk in Nederland
Beveiligde VPN verbinding mogelijk
Vast IP mogelijk
Bestellen

Zelf alarm of camera simkaarten leveren onder eigen merk?

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden

    Een vast-IP toevoegen op iedere simkaart

    Vast-IP
    Lees meer over het gebruik van een eigen APN/VPN